CEO van Yahoo! bevallen van zoontje

Marissa Mayer (37) is bevallen van een zoontje. Mayer kwam in juli aan het hoofd te staan van het Amerikaanse bedrijf Yahoo!, nadat ze dertien jaar had gewerkt bij concurrent Google.

"Marissa Mayer en haar baby verkeren in goede gezondheid. De familie is heel opgewonden", meldt Anne Espiritu, de woordvoerder van Yahoo!. De echtgenoot van Mayer, Zack Bogue, heeft de geboorte van zijn zoon bevestigd op de microblogsite Twitter.

Marissa Mayer maakte eerder dit jaar een opvallende transfer van Google naar Yahoo!. De CEO van Yahoo! was zes maanden zwanger toen ze aan het hoofd van het bedrijf kwam te staan.

Marissa Mayer was de eerste vrouwelijke programmeur die voor Google ging werken in 1999. Ze werd geleidelijk een van de bekendste gezichten van het Amerikaanse webbedrijf. Ze werd door Yahoo! aangetrokken om de moeilijke marktomstandigheden het hoofd te bieden.