Hangt het kleinste verkiezingsbord in Moorslede?

De partij Groep A in Moorslede heeft naar eigen zeggen het kleinste verkiezingsbord in Vlaanderen opgehangen. Niet dat het de partij aan ambitie ontbreekt, maar met de mini-affiche wil het benadrukken dat de campagne in het teken staat van duurzaamheid.

Zo zijn alle borden die de partij gebruikt, gerecycleerd uit vorige campagnes. "Er is gekozen om met beperkte middelen de kiezer te overtuigen", zegt Marnik Vanackere, die zesde staat op de lijst. "In deze tijden van besparingen is het de bedoeling om met een klein budget zo veel mogelijk aan de bevolking terug te geven. Grote verkiezingsborden, die geld kosten en waarvan het nut voor de samenleving beperkt blijft, horen niet thuis in onze gemeente."

Groep A heeft op dit moment in Moorslede de absolute meerderheid, met 12 van de 21 zetels.
 

lees ook