Open VLD Gent voert campagne in ... Antwerpen

Edmond Cocquyt, Liliane Vandenheede en Mania Van der Cam, drie kandidaten voor Open VLD in Gent voeren vanaf vandaag alleen maar campagne in Antwerpen. "Bart De Wever zie je bijna in alle Vlaamse gemeentes op affiches prijken, waarom zouden wij dat dan niet doen?"

Gisternacht hebben de drie verruimingskandidaten vanuit Gent al enkele aanhangwagens met daarop hun verkiezingsaffiche naar Antwerpen gevoerd. Vandaag volgt een flyeractie op de Grote Markt. Om 12u komt ook Annemie Turtelboom, de Antwerpse lijsttrekker voor Open VLD, langs om de Gentenaars te  begroeten.

"Het is ons de voorbije maanden meermaals opgevallen dat de Antwerpse lijsttrekker Bart De Wever prominent aanwezig was in Vlaanderen en Gent met affiches, tuinborden en op flyers van de Gentse N-VA.", zegt Edmond Cocquyt, negende op de Open VLD-lijst in Gent. "Wij doen vanaf vandaag ook een 'Bart De Weverke' en richten onze campagne op Antwerpen. Ik weet wel dat Antwerpenaren niet op ons kunnen stemmen, maar dat kunnen Gentenaars op Bart De Wever ook niet, en dat houdt hem alvast niet tegen."

lees ook