Politie verspreidt opsporingsbericht na moorden Etterbeek

In de zaak van de viervoudige moord in Etterbeek volgt de politie een concreet spoor. Er wordt gezocht naar een 29-jarige man uit Bangladesh. De man is een verdachte door zijn gedragingen na de moorden. Politie en parket hebben vanmiddag een opsporingsbericht verspreid.

Vorige week vrijdag werden in een rijhuis in Etterbeek een vrouw van Indiase afkomst en haar drie kinderen vermoord. De vader van het gezin vond naar eigen zeggen de vier lichamen toen hij 's avonds ongerust vroeger terugkwam van het werk.

De politie vraagt om uit te kijken naar een man uit Bangladesh. Die werkte in hetzelfde restaurant als de vader. De vader wees meteen zelf naar die collega als mogelijke verdachte. De man zou jaloers op hem zijn geweest. De verdachte is sindsdien spoorloos en neemt ook zijn telefoon niet meer op. Het gerecht neemt die aanwijzingen dus ernstig.

U vindt het opsporingsbericht op de website van de federale politie en op Teletekst pagina 725.