Bart De Pauw presenteert nieuwe quiz

Bart De Pauw presenteert vanaf zondag 21 oktober dertien weken lang een nieuwe quiz op Eén. In "Twee tot de zesde macht" nemen telkens 3 teams van twee spelers het tegen elkaar op: twee ploegen onbekenden en een bekend duo.

Het bekende duo wordt elke week gekozen uit de zesde macht, een poule van zes BV's. Het zijn Tom Waes, Helmut Lotti, Jeroen Meus, Linde Merckpoel, Maaike Cafmeyer en Henk Rijckaert.

Kennis alleen volstaat niet in "Twee tot de zesde macht". Associatief denken, snel reageren en goed op elkaar ingespeeld zijn maken het verschil tussen winnen en verliezen. Als een onbekend duo wint, krijgt het een geldsom mee naar huis. Winnen hun bekende tegenstanders, dan komt het geld terecht in een BV-pot.

In de dertiende en laatste aflevering van het seizoen strijden de zes BV’s tegen elkaar, om met het verzamelde geld een actie voor een goed doel te organiseren.