Catherine Castille van Ketnet verlaat de VRT

Na dertien jaar verlaat Catherine Castille (38) eind november de VRT. De huidige netmanager van Ketnet wordt managing director van het managementbureau en het productiehuis Bonkers. Het is nog niet bekend wie Castille zal vervangen aan het hoofd van Ketnet.

Catherine Castille begon haar carrière bij de VRT in 1999 als redacteur van de Ketnetwrap. Daarna werd ze bij Ketnet achtereenvolgens eindredacteur, producer en programmamanager. Sinds 2007 is Castille netmanager van Ketnet.

"Het waren dertien fantastische jaren bij de VRT en mijn beslissing om te vertrekken was dan ook heel moeilijk. Ik heb ontzettend graag gewerkt op de VRT en er veel kansen gekregen. Ketnet is een fantastisch kindermerk en staat er", aldus de 38-jarige Castille.

Leo Hellemans, algemeen directeur media van de VRT, dankt Catherine Castille voor haar werk bij de openbare omroep en wenst haar veel succes. "Het is altijd jammer als waardevolle medewerkers het huis verlaten. Catherine Castille heeft een bijzonder mooi parcours afgelegd: loyaal, gedreven en bekwaam. Onder haar leiding heeft Ketnet zich de voorbije jaren in moeilijke omstandigheden weten te handhaven en profileren als hét kwaliteitsmerk van kindertelevisie", meldt Hellemans.