Unieke beelden van The Beatles online

De kunstwebsite thespace.org heeft nooit eerder vertoond beeldmateriaal van de film "Magical mystery tour" van The Beatles op het internet gepubliceerd. De beelden zullen op 6 oktober getoond worden in een nieuwe documentaire over de film op BBC 2.

De roadmovie "Magical mystery tour" zal op 6 oktober voor het eerst in 33 jaar opnieuw uitgezonden worden. Daarna volgt een documentaire over de film. "Magical mysery tour" werd voor het eerst vertoond op de BBC op tweede kerstdag in 1967.

De film volgt John Lennon, George Harrison, Paul McCartney, Ringo Starr en hun entourage op weg naar Newquay in Cornwall, de laatste halte van hun tournee.

In de nieuwe beelden houdt de tourbus van The Beatles halt aan een snackbar. Deze week is het exact vijftig jaar geleden dat The Beatles hun eerste hit scoorden met de single "Love me do".