Welk kindersnoetje hadden de kandidaten?

In Lommel lanceert Lijst Burgemeester, de lijst van burgemeester Peter Vanvelthoven, een mobiele site met info over alle kandidaten, het programma én een fotospelletje over de kandidaten: "Speel met Lijst Burgemeester op je telefoon".
Wie zou in dit kereltje een burgemeester in herkennen?

Lijst Burgemeester had eerder al een "verkiezingswinkel" geopend in het centrum van Lommel, nu lanceert de lijst van de burgemeester een mobiele site met info over de kandidaten en het programma waarmee Lijst Burgemeester naar de kiezer trekt.

Bij elke kandidaat komen we naast de obligate informatie ook een "leuk weetje" te weten (zo kijkt Elly Vanbrabant recht op het treinspoor en houdt ze van treinen) en wat hij of zij doet in de vrije tijd (koffie drinken bij de schoonzus, meldt Martine Verboven). Bij elke kandidaat is er ook een link naar het persoonlijke YouTube-filmpje van de man of vrouw in kwestie.

"Omdat de boog niet altijd gespannen moet staan, staat er ook een ludiek fotospelletje op de site", klinkt het bij Lijst Burgemeester. "Daarin moet je proberen kandidaten te herkennen op kinderfoto's."

lees ook

    Meest gelezen