Cirque du Soleil-show over Michael Jackson naar België

Cirque du Soleil brengt Michael Jackson opnieuw tot leven in het Sportpaleis. The Immortal World Tour, een samenwerking tussen de "Estate of Michael Jackson" en Cirque du Soleil, houdt op 1 maart halt in Antwerpen.

De show van The Immortal World Tour, geschreven en geregisseerd door Jamie King, brengt 50 internationale dansers, muzikanten en acrobaten samen op het podium. Een mix van visuals, dans, muziek en fantasie neemt het publiek mee in Michael Jacksons creatieve wereld.

"The Immortal World Tour speelt zich af in een buitenissige sfeer en voert ons mee naar de oorsprong van Michaels inspiratie en creativiteit. De geheimen van Michaels innerlijke wereld, zijnde zijn liefde voor muziek en dans, magie en sprookjes en de broze schoonheid van de natuur, worden blootgelegd", klinkt het in een persbericht.

De algemene ticketverkoop voor de show in het Sportpaleis gaat op dinsdag 9 oktober om 11 uur van start. Tickets kosten tussen de 35 en 100 euro.