Eddy Wally dan toch weer op het podium

Zanger Eddy Wally zal binnenkort dan toch weer op het podium staan. "The voice of Europe" heeft in het VTM-programma "Voor de show" zijn comeback aangekondigd. Wally zal optreden tijdens de Nacht van de Schlagers in Kortrijk.

Samen met zijn manager Hugo Colpaert en zijn dochter Marina kondigde Eddy Wally gisteravond in "Voor de show" trots zijn comeback aan. Nochtans werd begin juli bekendgemaakt dat de 80-jarige zanger niet meer zou optreden nadat hij in 2011 een hersenbloeding had gekregen.

"Het wordt een fantastisch concert met veel danseressen", aldus Eddy Wally over zijn concert op de Nacht van de Schlagers. "Ik voel de drang om weer op het podium te staan, ik heb weer zin om te werken en te leven."

Eddy Wally zal op 14 en 15 december samen met zijn dochter Marina op het podium staan in Kortrijk. "Ik vind zijn comeback een goed idee, en ik steun hem daarin", aldus Marina in "Voor de show".

Wally's manager Hugo Colpaert droomt intussen van meer. "Eddy zal in december afscheid nemen van West-Vlaanderen, en wie weet zijn er ook wel andere provincies geïnteresseerd", klinkt het.