Nieuw Nevele maakt letterlijk werk van verjonging

Nieuw Nevele zet in op verjonging door jonge kandidaten op hun lijst te zetten en door de nieuwe borelingen van hun partijleden in de kijker te zetten. De nieuwste leden van de Nieuw Nevelse familie zijn ten vroegste verkiesbaar in 2030.

De grootste partij in Nevele maakte voor de komende lokale verkiezingen van 14 oktober 2012, werk van verjonging. Zes van de 8 eerste plaatsen op lijst worden bekleed door jongeren. De laatste maanden is die verjonging nog eens serieus kracht bij gezet: maar liefst 3 kandidaten werden de afgelopen maanden mama of papa.

Sofie D'hondt (3e plaats) werd mama van Juliet, Jerry Raes (6e plaats) papa van Mathis en Maité Roufosse (18e plaats) mama van Kyan.

De partij gaat er prat op de waarde en het belang van het gezin te zullen verdedigen na 14 oktober.

lees ook