Sam en Ivan zoeken vragen!

In "De Laatste Ronde" gaan Sam De Bruyn en Ivan De Vadder in de laatste week voor de verkiezingen langs in elke provincie. Met hún vragen, maar ook met de jouwe!

Zie jij het zitten om een vraag te stellen aan één van de grote namen uit jouw provinciehoofstad, stuur dan snel een vraag door naar delaatsteronde@een.be. Vermeld ook je telefoonnummer, aan wie je die vraag wil stellen en waar je woont.

Maandag kan je een vraag richten aan Daniël Termont of Siegfried Bracke in Gent, dinsdag aan Dirk De Fauw of Ann Minne-Soete in Brugge, woensdag aan Louis Tobback of Rik Daems in Leuven, donderdag aan Hilde Claes of Ivo Belet in Hasselt en vrijdag aan Bart De Wever of Meyrem Almaci in Antwerpen. Wij kijken uit naar jouw pertinente vraag!

De Laatste Ronde, van maandag 8 tot en met vrijdag 12 oktober op Eén.

lees ook