Agnetha Fältskog werkt aan een comeback

ABBA-zangeres Agnetha Fältskog werkt aan nieuw materiaal. De "blonde van ABBA" is na een periode van meer dan 8 jaar van muzikale stilte opnieuw in de studio gedoken. Fältstog werkt samen met de Zweedse songwriter Jorgen Eloffsson.

De woordvoerder van Agnetha Fältskog heeft bevestigd dat de blonde zangeres zich opnieuw in de opnamestudio bevindt. Voor haar nieuwe songs werkt ze samen met Jorgen Eloffsson, die eerder al nummers schreef voor onder meer Britney Spears, Celine Dion en Westlife.

Na de split van ABBA in het begin van de jaren 80 timmerde Agnetha Fältskog aan een solocarrière. In 2004 bracht de blonde zangeres nog het album "My colouring book" uit, een plaat met covers. Wanneer we de nieuwe nummers van Fältskog mogen verwachten, is nog niet bekend.

Het nieuws van de comeback van "de blonde van ABBA" komt een dag nadat werd bekendgemaakt dat in Stockholm een museum gewijd wordt aan de Zweedse groep.