Gunter Lamoot stopt anderhalf jaar met optreden

Stand-upcomedian Gunter Lamoot stopt minstens anderhalf jaar met optreden. Hij gaat een humoristisch tv-programma maken. Eerst werkt hij nog vier optredens af en er komt ook nog een dvd van zijn show "Rauwe kloten".

"Ik maak er niet zo veel spel van als die gast van Antwerpen, maar den deze hier stopt au fond ook met live comedy voor onbepaalde tijd", twitterde Lamoot gisteren, verwijzend naar Alex Agnew die onlangs ook een pauze aankondigde.

Lamoot is al sinds 1999 bezig. "Televisie, dat is voor mij ook optreden", zegt hij. "Er komen ontzettend veel opnames aan voor programma's waarover ik voorlopig niets mag zeggen. Op dit moment heb ik het een beetje gehad met zaaloptredens."

Dit jaar kreeg Lamoot veel lof voor het tv-programma "Superstaar", waarvoor hij grappige filmpjes maakte uit bestaand materiaal.