Kandidaat haalt oude folders zelf op na verkiezingen

In Puurs belooft CD&V-kandidaat Wim Servaes dat hij na de verkiezingen het oud papier zal komen ophalen. Servaes vindt het niet meer dan normaal dat hij de vele verkiezingsfolders die hij nu in brievenbussen stopt nadien zelf ook gaat ophalen.

Servaes wil zich inzetten voor een duurzaam beleid in Puurs. En dat bedoelt hij ook letterlijk. De kandidaat die op de 14e plaats staat, zal enkele dagen na de verkiezingen persoonlijk het papier van de inwoners komen ophalen. "De voorbije weken heb ik verschillende uitgaven in uw brievenbus gestoken", aldus Servaes. "Ik heb bewust voor de papieren versie gekozen omdat dit nog altijd het meest democratische middel is. Ik wil me echter engageren om de ontstane papierberg mee op te ruimen."

Daarnaast wil Servaes de komende jaren werk maken van een warme gemeente die innovatie niet uit de weg gaat. "Op zijn Wims" hoopt hij de kiezers te overtuigen.

lees ook