Kandidaten LVB Ternat lanceren nieuwe app Facebook

In Ternat zetten 2 kandidaten van de Lijst van de Burgemeester hun campagne kracht bij door een nieuwe Facebook-applicatie. Wie dat wil kan zijn of haar Facebook-pagina omtoveren tot een steunboodschap voor de kandidaten.

Luc Wachtelaer en Kathleen Platteau hebben een nieuwe Facebooktoepassing voor hun verkiezingscampagne gelanceerd. Wie dat wil kan met enkele kliks zijn of haar profielfoto en coverfoto omtoveren met campagnebeelden. "Sta je echt achter onze ideeën dan kan je dat trots tonen op je eigen Facebook-pagina", klinkt het.

Wie nog verder wil gaan kan naast de Facebook-applicatie ook foto's en filmpjes van de kandidaten en hun partij delen. "Met ruim 200 "likes" op onze Facebook-pagina is het initiatief een succes in een kleine gemeente als Ternat."

 

 

 

 

lees ook