Patrick Janssens 4e maal vader geworden

De Antwerpse burgemeester Patrick Janssens (SP.A) is voor de vierde maal vader geworden. Zijn vrouw heeft vanochtend het leven geschonken aan Kasper Jan. Moeder en zoon stellen het goed. Kasper Jan weegt 4,070 kilogram en is 51,5 cm.

De burgemeester laat weten dat hij zijn agenda van de komende dagen zo goed mogelijk zal afwerken, maar dat het uiteraard mogelijk is dat hij zich op bepaalde afspraken zal moeten laten vervangen.

"Het zijn uiteraard drukke dagen voor de burgemeester, maar ik denk dat de geboorte van zijn zoon nu vanzelfsprekend voorgaat", beaamt schepen voor Cultuur en Toerisme Philip Heylen (CD&V). "Ik wil hem en zijn echtgenote dan ook van harte gelukwensen."

Het is het tweede zoontje voor het koppel. Janssens heeft ook nog twee kinderen - eveneens zonen - uit een vorige relatie.

lees ook