Sis doet het met www.siskaart.be in Mol

Wie naar www.siskaart.be surft, vindt daar geen informatie over zijn siskaart maar komt terecht op de verkiezingswebsite van SP.A-lijstduwer in Mol Sis Van Eeckhout. Van Eeckhout die op plaats 31 staat, zet zich al jaren in voor het cultuurbeleid in Mol.

Met zijn slogan "Achteraan de lijst, voorop in de strijd" en een originele domeinnaam voor zijn verkiezingswebsite dingt het gemeenteraadslid naar de gunsten van de Molse kiezer.

Voor Van Eeckhout is het cultuurbeleid in Mol een passie. De gewezen schepen vindt het jammer dat er in financieel onzekere tijden beknibbeld wordt op cultuur. "Het is uiteraard logisch dat in tijden van economische schaarste ook cultuur onder loep wordt genomen maar het kan niet zijn dat cultuur altijd als eerste onder de besparingsschaaf wordt geschoven." Hij wil daarom de komende jaren verder werk maken van het cultuurbeleid in de gemeente.

lees ook