Johnny Hallyday maakt comeback in Canada

De Franse zanger Johnny Hallyday heeft de draad weer opgepikt van zijn wereldtournee. Vijf weken geleden werd hij opgenomen in een ziekenhuis op de Antillen. Gisteren stond de Franse rocker voor het eerst sinds zijn opname op het podium.

De 69-jarige Johnny Hallyday heeft gisteren voor 15.000 mensen opgetreden in het Bell Center in Montréal in Canada. De fans zagen dat de zanger opnieuw gezond en wel is na zijn opname in een ziekenhuis op de Antillen.

Tijdens zijn twee uur durende concert zong hij een gesmaakt duet met de Canadese zangeres Marie-Ma (foto). Ook de pyrotechnische hoogstandjes werden niet gespaard tijdens het optreden.

Vandaag staat Hallyday nogmaals op het podium in Montréal. Daarna reist de Franse zanger naar New York, waar hij voor het eerst in zijn carrière een concert zal geven.