OP12 breidt jongerenavond verder uit met "Push-it"

De zender OP12 breidt vanaf maandag 8 oktober de jongerenavond verder uit met "Push-it". Dat is een creatief platform waarop jonge creatievelingen hun televisietalent kunnen tonen, klinkt het in een persbericht.

"Het idee van "Push-it" is eenvoudig", klinkt het. “Heb je iets dat je wilt tonen? Push it naar OP12 en OP12 geeft je talent een duwtje in de rug.”

In "Push-it" kunnen bijvoorbeeld (eind)werken van studenten en scholieren aan bod komen. Ook jonge, creatieve programmamakers van de Europese publieke omroepen krijgen de kans om hun nieuwste formats te testen op televisie.

Met "Push-it" breidt de zender OP12 zijn jongerenavond op maandag verder uit. Eerder op de avond komen dan ook al de programma's "Magazinski" en "In de remix" aan bod.