Nr.7: "Wie wil er mij nu naakt bezig zien?"

Paris Hilton en Kim Kardashian deden het haar voor en Kanye West weet het niet goed. In ieder geval is een sekstape een ultiem middel om wereldroem te vergaren. "Dus waarom zou ik het niet doen?", dacht een van ’s werelds topmodellen Bar Refaeli. Maar daarvoor is wel geld nodig en daarom publiceerde ze een filmpje met de vraag voor gulle donaties. Al is ze zelf niet overtuigd dat die er zullen komen. Maar daarin vergist ze zich blijkbaar, zo blijkt uit een filmpje op de komische videowebsite "Funny or die".

Het Israëlische topmodel, dat in 2009 de cover van de badpakken-special van "Sports Illustrated" sierde, wil de sekstape nochtans zo graag: "Mijn naam is Bar. Momenteel werk ik als fotomodel en actrice, want mijn rekeningen moeten betaald worden. Maar ik heb uw hulp nodig om mijn echte droom waar te maken. Ik wil een sekstape maken, met welke vent dan ook." En dus start ze een (fictieve) pagina op de website Kickstarter.

"Ik weet wel wat jullie nu denken: "Wie wil dat nu zien?" Ik weet het ook niet zo goed. Maar misschien is er toch een klein publiek voor. Want ik ben er echt wel goed in."

Maar daarvoor heeft de 27-jarige Refaeli dus geld nodig, want ze wil dat haar lichaam in de hoogst technologische kwaliteit gefilmd wordt. Het beoogde doel is 10.000 dollar, en om daaraan te geraken wil ze wel een paar extraatjes toevoegen.

"Geef wat u kan, want dit project ligt me nauw aan het hart, en dus aan mijn borsten", besluit Refaeli. Intussen loopt de teller sneller dan gedacht…

Bekijk het filmpje hier.

lees ook