Oud-schepen Paul Versteylen overleden in Turnhout

Paul Versteylen, oud-schepen in Oud-Turnhout is vrijdag overleden na een aanslepende ziekte. Hij staat op de 34ste plek op de lijst van DE Stadslijst in Turnhout. De familie vraagt uitdrukkelijk dat zijn verkiezingsaffiches niet worden overgeplakt. Paul Versteylen werd 70 jaar.

"Tot onze grote ontzetting moesten we op vrijdagavond 5 oktober vernemen dat Paul Versteylen – tweede lijstduwer op DE Stadslijst – is overleden. Paul heeft zich van in het begin voor het project van DE Stadslijst geëngageerd en zijn jarenlange ervaring als bedrijfsleider en schepen in Oud-Turnhout ter beschikking gesteld", staat in een persbericht te lezen.

"Namens DE Stadslijst houden we er dan ook aan Paul uitdrukkelijk te bedanken voor zijn inzet en engagement en willen we ons diepste medeleven betuigen aan zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijden."

De inwoners van Turnhout zullen op 14 oktober toch hun stem kunnen uitbrengen op de overleden Versteylen. Een kandidaat die overlijdt tussen het finaliseren van de lijsten en de stembusgang blijft verkiesbaar, zo bevestigt het Agentschap voor Binnenlands Bestuur (ABB).

Eerder deze week overleed ook Rik T'Hooft, de lijstduwer van Groen in Oudenaarde.

lees ook