Vijf kandidaat-wrappers wagen hun kans

Ketnet, de jongerenzender van de VRT, gaat vanaf vandaag op zoek naar een nieuwe wrapper. In "Ketnet King Size" zijn vanochtend de vijf kandidaten voorgesteld die zijn overgebleven na strenge selecties en een bootcamp.

De vijf kandidaten die nog in de running zijn, zijn Sander Gillis (20), Jolien De Greef (24), Marcia Bwarody (24), Sien Wynants (22) en Lennert Boussery (23).

Zij krijgen vanaf volgende week de kans om zich op hun eigen manier voor te stellen in een korte dagelijkse uitzending van "Wie wordt wrapper?". De week daarop kunnen de Ketnetters de kandidaten aan het werk zien als "echte wrappers". Samen met de jury kunnen zij twee kandidaten naar de finaleweek sturen.  Eind van de maand wordt dan bekend wie de nieuwe wrapper wordt.

In totaal hadden maar liefst 377 jongeren zich ingeschreven als kandidaat-wrapper. Tien kandidaten mochten vertrekken op bootcamp, waar ze hun talent konden tonen.