Groen voert campagne met kano in Tienen

Groen Tienen voer dit weekend in een kano op de Gete. De partij wilde zo benadrukken dat ze de rivier als een "waardevol gegeven" ziet en wil er extra aandacht aan schenken. De afdeling voert meer in het algemeen een duurzame campagne.

Groen wil voorkomen dat de industriezone Soldatenveld de Getevallei bedreigt en wil de kwaliteit van het rivierwater vrijwaren. Met een campagnestunt in een kano wilde de partij dit programmapunt nog eens nadrukkelijk onder de aandacht brengen.

Een uitgesproken ecologische stempel is belangrijk voor de Groen-afdeling van Tienen.Eerder trok ze al door de stad met groene fietsen en een heuse "campagnefietskar". Ook blijft de partij trouw aan zichzelf door haar promotiemateriaal op herbruikbaar papier af te drukken. Een logische keuze, aldus de Tiense afdeling.

lees ook