Bejaard koppel onderhoudt enorme cannabisplant

Kleine plantjes worden groot, heel groot. Zo ook het plantje van een bejaard koppel in Bedford, dat destijds werd gekocht op een rommelmarkt. Zonder te weten wat voor type-plant het was, gaf het koppel het stukje groen alle goede zorgen.

Een bezoek van enkele lokale agenten bracht de waarheid aan het licht over het type-plant dat het koppel destijds had gekocht op de vlooienmarkt. Het bleek om een cannabisplantje te gaan en door alle goede zorgen was het plantje van toen een enorme plant geworden. "De grootste cannabisplant die we ooit hebben gezien", zegt de politie van Bedford op Twitter. De leden van Twitter waren het daar duidelijk mee eens, want de tweet - met foto van de plant - werd tot dusver 2.974 keer geretweet.

Volgens een woordvoerder van de politie heeft het koppel gevraagd om de foto te verwijderen, maar daar zijn de agenten niet op ingegaan. Volgens de BBC zal de politie het koppel niets ten laste leggen.

lees ook