Lady Gaga op de koffie bij Julian Assange

De Amerikaanse popzangeres Lady Gaga heeft gisteravond een bezoek gebracht aan Julian Assange in de ambassade van Ecuador in Londen. Er zijn geen details bekendgemaakt over het gesprek van de 26-jarige zangeres en de oprichter van klokkenluiderssite WikiLeaks.

Lady Gaga was sober in het zwart gekleed toen ze aankwam bij de ambassade van Ecuador in Londen. Na afloop van haar onderhoud met Assange zijn er geen details bekendgemaakt over de ontmoeting. De 26-jarige zangeres stelde zondag haar nieuwe parfum voor in warenhuis Harrods in Londen (foto).

Julian Assange vluchtte in juni naar de ambassade van Ecuador in Londen, nadat een Britse rechter zijn uitlevering aan Zweden had goedgekeurd. Assange kreeg politiek asiel van Eduador, maar heeft  de ambassade nog niet kunnen verlaten.

Dinsdag oordeelde een rechter in Londen dat de negen mensen die zich borg hebben gesteld voor Assange een deel van hun geld kwijt zijn. De borg komt te vervallen, omdat Assange zich aan de Britse wet heeft onttrokken na zijn vlucht naar de ambassade van Eduador. Ze moeten in totaal 115.000 euro ophoesten.