Tom Boonen opgeroepen als bijzitter in Mol

Tom Boonen is ook maar een gewone burger. Ook hij is opgeroepen om als bijzitter te fungeren in stembureau 8 in de sporthal van zijn woonplaats Mol. Dat schrijft Het Belang van Limburg en werd bevestigd door de voorzitter van het stembureau.

Volgens de krant is het nog niet duidelijk of Boonen zondag ook daadwerkelijk zal opdagen. Gisteren had hij alvast zijn komst nog niet bevestigd, weet Het Belang van Limburg.

Peter Huygaerts, voorzitter van het stembureau waar Tom Boonen is opgeroepen, is er alvast gerust in. "Ik ga ervan uit dat hij aanwezig zal zijn zondag", aldus Huygaerts. "Wat Tom dan precies zal moeten doen? We zouden hem kunnen inschakelen als portier, dan kan iedereen rustig gaan stemmen", vervolgt hij.

Tom Boonen heeft nog even de tijd om zijn komst te bevestigen. Maar als hij geen wettige reden heeft om zich zondag niet aan te melden, riskeert ook de bekende wielrenner een geldboete.

lees ook