Van Quickenborne lanceert app "Qortrijk"

Vincent Van Quickenborne heeft de gratis app "Qortrijk" gelanceerd. In de app vind je naast heel wat persoonlijke gegevens van de Open VLD-lijsttrekker ook onder meer het programma van Open VLD Kortrijk terug.

"Een primeur op Twitter", twitterde Vincent Van Quickenborne vanmorgen. De lijsttrekker voor Open VLD in Kortrijk had het over de lancering van zijn gratis applicatie "Qortrijk".

In de app van Van Quickenborne vind je heel wat persoonlijke gegevens van de lijsttrekker terug. Zo biedt de app de mogelijkheid om snel naar hem te mailen of te tweeten en ook zijn cv kan geraadpleegd worden.

Ook "De 100 werken voor Kortrijk" zijn terug te vinden via de app. Als Van Quickenborne de nieuwe burgemeester wordt van Kortrijk, wil hij er maar liefst 100 werken uitvoeren. Die zijn grafisch afgebeeld op een kaartje.

Kortrijkzanen kunnen via de app ook problemen aankaarten bij Van Quickenborne. Via het onderdeel "Fotofix" kunnen inwoners hun probleem beschrijven en er meteen ook een foto van nemen.

"Qortrijk scherpt burgerzin aan, laat mensen mee verantwoordelijkheid nemen voor hun buurt en verbetert dienstverlening van de stadsdiensten", verklaart de Open VLD-lijsttrekker nog.

lees ook