"Doe de Voorhammenizer" in Antwerpen

De Antwerpse schepen van Onderwijs Robert Voorhamme (SP.A) heeft de app "Doe de Voorhammenizer" gelanceerd. Via de applicatie kunnen gebruikers de bril van Voorhamme zelf opzetten en een gepaste slogan kiezen.

Robert Voorhamme trekt met een rode Andy Warhol-achtige affiche naar de kiezer in Antwerpen. Hij is de enige kandidaat op de Stadslijst van burgemeester Patrick Janssens die zonder foto campagne voert, klinkt het in een persbericht.

"Wie kiest voor de stad, kist voor de Stadslijst en voor Voorhamme", luidt het. Sympathisanten van de onderwijsschepen kunnen dat duidelijk maken door de "Voorhammenizer" te doen. Via die applicatie kunnen gebruikers de bril van Voorhamme opzetten en een gepaste slogan kiezen.

De "Doe de Voorhammenizer"-app kan zowel via de website als via de smartphone gespeeld worden. "Een originele manier om Voorhammes speerpunten nog eens onder de aandacht te brengen", aldus zijn woordvoerder Joke Cortens.

lees ook