Auto N-VA-medewerker ingepakt met plasticfolie

De N-VA in Roeselare is boos. Niet alleen worden er affiches van de partij afgescheurd en borden omvergetrokken, recent is ook een auto van een campagnemedewerker ingepakt met plasticfolie. "Groetjes, Open VLD Roeselare", staat er op een bijgevoegd briefje.

De campagnemedewerker van de N-VA, een student, had zijn auto geparkeerd op de parking van de hogeschool in Kortrijk. Hoewel de wagen er maar een uurtje heeft gestaan, vonden enkele onbekenden toch de tijd om hem grondig in te pakken met plasticfolie. Op een bijgevoegd briefje staat te lezen "Groetjes, Open VLD Roeselare".

De N-VA betreurt het incident. Dat Open VLD er effectief bij betrokken is, trekken ze wel in twijfel. Bestuurslid Tom Vanblaere denkt in de richting van grappenmakers. "Wij steken veel tijd en energie in onze campagne en vinden dit helemaal niet fijn", klinkt het. Temeer omdat er volgens de partij ook al talrijke affiches en borden van de N-VA het doelwit geweest zijn van vandalen.

lees ook