Beyoncé stelt Clint Eastwood teleur

Beyoncé zal dan toch niet de hoofdrol spelen in "A star is born", Clint Eastwoods remake van de gelijknamige klassieker(s). De zangeres zegt dat ze het te druk heeft om zich voor de film te engageren.

Het is de tweede keer dat Beyoncé Clint Eastwood ontgoochelt. Eigenlijk wou hij al vroeger starten met filmen, maar hij stelde vorig jaar zijn project uit omdat zijn gedroomde hoofdrolspeelster Beyoncé zwanger was.

Voor hij op zoek gaat naar een vervangster, wil de regisseur nu een mannelijke hoofdrolspeler zoeken. Volgens het filmvakblad Variety zijn Leonardo DiCaprio, Tom Cruise en Christian Bale in de running.

"A star is born" gaat over een rijzend sterretje dat een relatie heeft met de oudere collega die haar gelanceerd heeft. Het verhaal is al drie keer verfilmd, in 1937 (met Janet Gaynor en Fredric March), 1954 (met Judy Garland en James Mason) en 1976 (met Barbra Streisand en Kris Kristofferson).