CD&V gaat voor verandering in Asse

De lokale CD&V-afdeling van Asse heeft haar programma voor de komende jaren voorgesteld. De partij heeft de letter "V", die staat voor verandering, als insteek genomen. "En die verandering is al volop aan de gang", aldus voorzitter Stef Stiers.

"Onze indrukwekkende programmabrochure van maar liefst 68 pagina’s neemt de lezer eerst mee naar de realisaties van de afgelopen zes jaren, daarna worden de projecten en voorstellen voor de komende zes jaren uit de doeken gedaan", zegt Stiers. "Opvallend is de transparantie over het financieel beleid. Asse is inderdaad financieel kerngezond."

CD&V wil verbinden, verzorgen, versterken en vooruitzien, maar vooral voortgaan op de reeds ingeslagen weg. De programmabrochure onder de titel "onze gemeente, vandaag en morgen" kregen alle inwoners van Asse in de bus.

lees ook