Lijst Burgemeester wil dicht bij Lennikenaar staan

Lijst Burgemeester in Lennik wil een beleid op mensenmaat. Het partijprogramma is dan ook gebaseerd op een bevraging die de partij uitvoerde bij alle Lennikenaren. Samen met een sterke aanwezigheid in het straatbeeld wil burgemeester Irina De Knop (LB) een krachtig signaal uitsturen naar de kiezer.

De partij wil inzetten op een veilig Lennik en wil werk maken van het zorg- en onderwijsbeleid. Ook het handels- en toeristisch centrum verdient nog meer aandacht, vindt de partij.

"Minstens even belangrijk is de zorg voor de jongsten en oudsten onder ons, om de hoge levenskwaliteit die we in Lennik hebben, te waarborgen", zegt De Knop. "Met een sterk team willen we de uitdagingen waarmaken en er voor de Lennikenaren zijn. Politiek, dat is immers een mensenzaak. Aandacht hebben we voor datgene wat onze inwoners belangrijk vinden.”

De partij wil een politiek voeren die dicht bij de mensen staat. "Door naar de inwoners te luisteren, onder andere via de bevraging maar ook met de uitbouw van een professioneel klachtenloket, willen we een beleid voeren dat rekening houdt met de noden van de Lennikenaren", vindt De Knop. 

"Lijst Burgemeester gelooft in de goede bedoelingen en de positieve kracht van onze inwoners, bedrijven en organisaties. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Lennik een warme, veilige en mooie gemeente blijft.”

lees ook