Regi in het Sportpaleis: "Sing along with us!"

In het Sportpaleis heeft Milk Inc. het eerste van twee "Miracle"-concerten gegeven. Het danceduo Regi Penxten en Linda Mertens speelde voor 15.000 fans. Gast op het podium was Jelle van Dael (Lasgo). Zij verraste met een nieuwe versie van de hit "Something".

Regi weet voor het zevende jaar op rij het Sportpaleis in Antwerpen te vullen. Elk jaar probeert hij met een origineel concept uit te pakken. "We verwennen ons publiek. Ik dacht dat het niet ging lukken, maar we zijn er weer over gegaan", legt zangeres Linda uit op MNM.

 

Regi koos deze keer voor een nog groter podium -in de vorm van een T- en voor nog grotere videoschermen. "Er is ook een ding verborgen", verklapt Regi, zonder meer te willen zeggen.

Tijdens het concert bracht Linda onder meer de nummers "No angel", "Fire", "Run" en een feestmedley met covers van Rihanna, Gotye en Florence + the Machine. Intussen zweepte Regi het publiek op met de woorden "sing along with us". Gaste Jelle van Dael bracht een andere versie van de Lasgo-hit "Something". Ze deed dat samen met de Amerikaanse rapper Taylor Jones.

Elke Vanelderen, de zwangere vriendin van Regi, woonde flarden van het concert bij. "Ik ben niet op mijn gemak (met de vele decibels, n.v.d.r.) en ben niet de hele tijd in de concertzaal van het Sportpaleis geweest. Dat is het moederinstinct."