Rihanna geeft zich bloot op cover van 7e album

Rihanna (24) geeft zich letterlijk bloot op de cover van haar 7e studioalbum "Unapologetic". De popzangeres heeft via Twitter de foto de wereld ingestuurd. Ze staat er naakt op, maar op strategische plaatsen staan woorden als happy, fearless en fate.

Ook de recente tattoo van de zangeres, een grote afbeelding van de Egyptische godin Isis, is duidelijk zichtbaar. Rihanna liet de tattoo vorige maand zetten als eerbetoon aan haar grootmoeder die in juni stierf aan kanker.

In de titel "Unapologetic" (niet verontschuldigend) zien sommigen een verwijzing naar het huidige gedrag van Rihanna. De zangeres is naar verluidt opnieuw erg close met haar ex-vriend Chris Brown, die veroordeeld werd omdat hij haar in 2009 mishandelde. Officieel houdt Rihanna het erop "dat ze goede vrienden" zijn.

De zangeres duikt momenteel trouwens ook halfnaakt op in een reclamecampagne voor haar nieuwe parfum "Nude". Naaktfoto's lijken een trend op albumcovers. Zo hebben ook Christina Aguilera en Bat For Lashes kunstige naaktfoto's op de hoesjes voor hun nieuwe cd's staan.

"Unapologetic" komt op 19 november uit. Rihanna werkte voor het album samen met Sia en Benny Bianco. Het album wordt omschreven als een "happy and hippy" plaat, met "positieve, hoopvolle teksten". Rihanna is bekend van hits als "Umbrella", "Man down" en "Princess of China", haar samenwerking met Coldplay.

Meest gelezen