Toch maar twee keer nadenken voor u trouwt…

Ach, wat zou er kunnen foutlopen op de mooiste dag van uw leven? Heel wat, zo blijkt uit een nieuwe compilatie van belachelijke situaties waarin pasgehuwden en de aanwezigen op hun trouwfeest kunnen terechtkomen. Weet dat het magische moment, de ringen die uitgewisseld worden, voor altijd in de vergetelheid kan geraken door een, al dan niet bewuste, zotte stoot van uzelf of van uw gasten.

In deze compilatie blijkt geen enkele uitschuiver te worden vergeten: de flauwvallende bruidsjonkers, de gillende bruidsmeisjes die absoluut het bruidsboeket willen opvangen, de originele doch mislukte fotoshoot, de originele doch dramatische entree van het bruidspaar, inclusief een even dramatische openingsdans, en natuurlijk de zatte nonkels, tantes, neven en nichten die zich vooral ronduit belachelijk maken.

Al zijn er ook de "speciale gevallen": de broek van de bruidegom die plots afzakt, de plassende hond tegen het bruidskleed of de molenwieken die hard toeslaan. Genoeg entertainment dus om door deze clip op een week tijd meer dan één miljoen kijkers naar YouTube te lokken.

lees ook

    Meest gelezen