"Geen grotere comebackkid dan CD&V"

CD&V-voorzitter Wouter Beke heeft gereageerd op de eerste verkiezingsresultaten. "Ik denk dat het globale beeld redelijk goed is. Men heeft onze partij al een aantal keer dood verklaard, maar er is geen grotere comebackkid dan CD&V."

 

  • 18.39 uur: "We houden goed stand", zegt Jo Vandeurzen. "Het is een mooie dag voor CD&V."
  • 18.13 uur: "Op basis van de huidige uitslagen houdt CD&V in Vlaanderen stand", twittert Beke. "Proficiat aan al onze kandidaten!"
  • 16.20  uur: "Ik denk dat het globale beeld redelijk goed is. Zes jaar geleden zaten we in heel veel kartels, dat is nu niet meer het geval. Onze sterkhouders worden er globaal genomen wel voor beloond", zegt voorzitter Wouter Beke. Volgens hem is de combinatie van het voorzitterschap van de partij en het burgemeesterschap in Leopoldsburg ook mogelijk.

lees ook