De Croo: "Ik ben tevreden met de uitslag"

"Ik ben tevreden met de uitslag", zegt Alexander De Croo, voorzitter van Open VLD. Ook Vincent Van Quickenborne vindt niet dat Open VLD de verliezende partij is. "Waar we burgemeesters hebben, houden we stand."
  • 21.45 uur: "Ik ben tevreden met de uitslag", zegt voorzitter Alexander De Croo. "Ik hoor al drie maanden dat wij van de kaart geveegd gaan worden en we staan op sommige plaatsen steviger op de kaart dan ooit."
  • 21.31 uur: "Wij klimmen uit het dal en gaan er staan in 2014", zegt Herman De Croo.
  • 17.40 u: "Ik weet niet of we de verliezende partij zijn", zegt Van Quickenborne. "Waar we burgemeesters hebben, houden we stand. Ik blijf relatief tevreden met het resultaat nationaal. Het is veel beter dan wat doemdenkers voorspeld hadden. Open VLD is een schip dat door moeilijk weer gaat, maar veel burgemeesters, onder anderen Bart Somers in Mechelen, hebben het heel goed gedaan."

lees ook