"Verrassende" rol voor Leemans in "Samson & Gert Kerstshow"

Jo Leemans (85) krijgt dit jaar een "verrassende" rol in de "Samson & Gert Kerstshow". De show staat dit jaar voor het eerst in de Lotto Arena in Antwerpen geprogrammeerd en wordt daardoor volgens Studio 100 "groter dan ooit".

"Jo Leemans zal een belangrijke en verrassende rol spelen", vertelde Gert Verhulst op Studio Brussel. "Dat is leuk omdat we gemerkt hebben dat er ook veel grootouders meekomen."

Leemans is "blij en vereerd". "Voor hetzelfde geld zit je thuis in je zetel te verzuren", zegt de zangeres/actrice.

Gert Verhulst vindt het geen probleem dat hij al meer dan 20 jaar moet werken tijdens de kerstvakantie. "Voor mij is dat niet echt werk. We staan op het podium met mensen die ik intussen vrienden mag noemen. Wij amuseren ons te pletter. Vaak meer dan de mensen in de zaal."

Omdat de Koningin Elisabethzaal verbouwd wordt, verhuist de show naar de Lotto Arena, waar veel meer ruimte is voor een decor. De "Samson & Gert Kerstshow" wordt dit jaar van 22 tot en met 27 december opgevoerd.