Peaches Geldof zwanger van tweede zoon

Peaches Geldof (23), dochter van zanger Bob Geldof, is zwanger van haar tweede zoon. Zij en haar partner, muzikant Thomas Cohen hebben het nieuws bekendgemaakt in Hello! Magazine. Het jongetje krijgt de naam Phaedra.

Hun eerste zoontje Astala werd zes maanden geleden geboren. Geldof geeft toe dat ze eerst in paniek was. "We hebben er dan eentje van een jaar en eentje van een maand, hoe gaan we dat doen?", vertelde ze aan het tijdschrift. Intussen ziet ze ook de voordelen. "Ik denk dat ze zullen opgroeien als beste vrienden en ze zullen goed samen kunnen spelen."

Geldof heeft zelf een zus van 22, Pixie, en nog een oudere zus Fifi (29) en een jongere zus Tiger (16).

Het koppel heeft al meteen gezegd voor welke naam ze kiezen, Phaedra. "Een naam uit de Griekse mythologie, maar ook een personage in een song die Tom en ik graag horen: "Some velvet morning" van Lee Hazlewood."