Rolling Stones in december ook in New York

The Rolling Stones treedt op 8 december ook op in het nieuwe Barclays Center in Brooklyn, New York. De Britse band heeft een vijfde concert toegevoegd aan de mini-tournee naar aanleiding van zijn 50e verjaardag.

De ticketverkoop voor het concert start maandag. Ondanks de klachten over de hoge ticketprijzen, waren de 4 eerder aangekondigde concerten (in Londen en in Newark) in een mum van tijd uitverkocht. De kaartjes kosten in New York tussen 89 en 654 euro.

Over die dure tickets vertelde Mick Jagger onlangs het volgende aan Billboard. "Het is een zeer dure productie om enkel voor 4 optredens op te zetten. Normaal gezien geef je honderden concerten, maar je hebt wel dezelfde uitgaven."

Vorige maand was er al een intiem opwarmingsconcert van de band in Parijs.