Rihanna staat in juni in het Sportpaleis

Zangeres Rihanna komt volgend jaar opnieuw naar ons land. In het kader van haar "Diamonds World Tour" staat de 24-jarige zangeres op 5 juni op het podium in het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop start volgende week woensdag.

Rihanna brak in 2005 wereldwijd door met het nummer "Pon de replay" uit haar debuutalbum "Music of the sun". De carrière van de zangeres uit Barbados ging daarna in een stroomversnelling en intussen verkocht de nog maar 24-jarige Rihanna wereldwijd al meer dan 37 miljoen albums.

Grote hits als "SOS", "Umbrella", "Don't stop the music", "Disturbia", "Rude boy", "Man down" en Rihanna's nieuwste single "Diamonds" zullen in juni live te beluisteren zijn in het Sportpaleis. De ticketverkoop voor het concert start op woensdag 21 november om 10 uur.