Nieuwe Eén-serie "Wolven" voorgesteld in Antwerpen

In Antwerpen is vanmorgen "Wolven" voorgesteld, de nieuwe politieserie die binnenkort van start gaat op Eén. "Wolven" volgt commissaris Thomas Verhaege en zijn collega’s van Ecofin, de economische en financiële fraudecel van de Antwerpse federale gerechtelijke politie.

Met "Wolven" pakt Eén vanaf 4 december uit met een nieuw soort politiereeks. Hoofdpersonage Thomas Verhaege en zijn collega’s van Ecofin, de economische en financiële fraudecel van de federale gerechtelijke politie van Antwerpen, richten zich niet op de misdaden van de man in de straat, maar gaan resoluut achter de sleutelfiguren van de georganiseerde misdaad aan.

De hoofdrollen in "Wolven", dat in 2010 trouwens al voorafgegaan werd door de gelijknamige film, worden vertolkt door Axel Daeseleire (foto in tekst), Gene Bervoets, Lotte Pinoy, Simone Milsdochter en Maarten Goffin. De opnames voor de series vonden plaats in Antwerpen en op het eiland Curaçao.

"Wolven" wordt, in navolging van het laatste seizoen van "Witse", uitgezonden met optionele audiodescriptie, die digitale kijkers zelf kunnen inschakelen. De serie is vanaf 4 december elke dinsdagavond om 20.40 uur te zien op Eén.