Help, homo's dreigen "onze" vrouwen af te pakken

Niet alleen de keuze van de president stond vorige week centraal tijdens de verkiezingen in de VS, ook werd in een aantal staten de mening van de kiezer gevraagd over een huwelijk tussen homoseksuelen. Maar de weg is nog lang en daarom gooien homo’s nu een nieuwe knuppel in het hoenderhok: zichzelf. Met de bedoeling heteromannen van hun vriendinnen/vrouwen te ontdoen. College Humor zette de troeven van homo’s tegenover "onze" vrouwen op een rijtje.

"Ok, hou het huwelijk maar tussen een man en vrouw. En wat is ons antwoord daarop? Wij zullen met die vrouw trouwen", dat is de boodschap die homo’s de wereld willen insturen. En dat het hen lukt, daarvan zijn ze zeker, want "wij zouden de beste echtgenoten ooit zijn!"

Homo’s zien er fysiek afgetraind uit en wie komen ze in de fitnesszaal tegen? Juist, "onze" vrouwen. Homo’s kleden zich beter en, in plaats van spek met eieren, serveren ze gezonde voeding als ontbijt. Dansen doen ze maar al te graag, zelfs in die mate dat ze het "onze" vrouwen willen leren. En uitgaan naar plaatsen waar echte mannen van balen (Theater? Tentoonstelling?) is geen enkel probleem.

De toekomstige schoonpapa houdt natuurlijk van homo’s, want "hij ziet ons niet als een bedreiging".

Maar hoe zit het met seks? Omdat de relatie tussen homo’s en "onze" vrouwen zo diep gaat, weten homo’s wel wat de echte fantasieën van vrouwen zijn. "En het type triootje dat zij wil, wel, dat willen wij ook!"

En dus wordt het dreigement reëel: "Ofwel laat je ons trouwen, ofwel trouwen WIJ met jullie vrouwen." Oordeelt u zelf:

lees ook