Kleuter thuis dood aangetroffen in Zwevezele

In Zwevezele bij Wingene is een meisje van vijf thuis dood aangetroffen. Haar zwaargewonde moeder lag naast haar. Over de precieze omstandigheden van het gezinsdrama is nog niets bekend. Het parket van Brugge onderzoekt de zaak.

De moeder van de vrouw zou het levenloze lichaam van haar kleindochter en haar zwaargewonde dochter gevonden hebben. De 40-jarige vrouw is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het parket vermoedt dat de vrouw haar dochter doodde en daarna probeerde om zichzelf van het leven te beroven. Maar er zal pas echt zekerheid zijn na de lijkschouwing, luidt het. Het lichaam van het kind zou geen zichtbare verwondingen vertonen.

De vrouw woonde met haar dochtertje alleen in de gezinswoning. Bij de feiten zijn geen derden betrokken.