Ben Stiller krijgt carrièreprijs in Beverly Hills

De Amerikaanse acteur en filmmaker Ben Stiller is in Beverly Hills gelauwerd voor zijn carrière op de 26e editie van Annual American Cinematheque. Stiller treedt in de voetsporen van onder anderen Tom Cruise, George Clooney en Steven Spielberg.

"Het zal waarschijnlijk bijzonder pijnlijk worden om nog door te gaan in de filmindustrie", zei Ben Stiller toen hij de carrièreprijs in ontvangst nam op het gala van Annual American Cinemateque.

Ben Stiller werd in de bloemen gezet door Jennifer Aniston, Laura Dern en Martin Short. De 46-jarige Stiller is bekend van films als "Zoolander", "Meet the parents", "There's something about Mary" en "Starsky and Hutch".

Ben Stiller is vooral bekend als komisch acteur, maar hij heeft ook al een tiental producties geregisseerd. Naast de regie van "The Ben Stiller show" stond hij ook achter de camera voor "Reality bites", "Zoolander" en "Tropic thunder".