Chad Lowe verwelkomt een tweede dochtertje

De Amerikaanse acteur Chad Lowe is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Kim Painter is bevallen van een dochtertje. Het is het tweede kind voor het koppel, na de geboorte van dochter Mabel in 2009.

"Het is een meisje", meldt Chad Lowe de geboorte van zijn tweede dochter op de microblogsite Twitter. "Ze is net zo mooi als haar moeder en grote zus Mabel."

Chad Lowe (foto links) is de jongere broer van acteur Rob Lowe. Hij acteerde in verschillende bekende tv-series, onder meer in "Melrose Place", "ER", "24" en is vandaag te zien in de serie "Pretty little liars". Hij was ook te zien in de film "Unfaithful" met Richard Gere en Diane Lane.

De 44-jarige acteur was van 1997 tot 2007 getrouwd met actrice Hilary Swank. De naam van het tweede kindje van Chad Lowe is nog niet bekendgemaakt.