Mannen bestelen politie tijdens alcoholcontrole

Stelen in het hol van de leeuw, er zijn er die er hun hand niet voor omdraaien. Twee mannen probeerden eten te stelen van de politie tijdens een alcoholcontrole, toen die een pv aan het opstellen was voor een vriend van hen.

Tijdens een Wodca-controle in Wilrijk werden drie mannen tegengehouden. De bestuurder van de auto had te veel gedronken en er werd een pv opgesteld.

De twee passagiers bleken duidelijk honger te hebben, want toen hun vriend door de politie werd meegenomen, besloten zij een kijkje te gaan nemen in een van de kantoorwagens van de politie.

Daar werden ze betrapt toen ze een doos soep probeerden te stelen. De mannen probeerden de soep nog snel terug te zetten, maar een politieman merkte op dat de doos beschadigd was tijdens hun poging tot diefstal. De twee werden daarom, net als de bestuurder, meegenomen voor verhoor.