Het "perfecte lief" voor de eenzame avonden

Tot voor de zomer was Michelle Jenneke een hordeloopster als alle anderen, maar een opwarmingsroutine tijdens het WK voor junioren in Barcelona bracht daar verandering in. Op de tonen van Sabrina's "Boys" liet ze menig mannenhart sneller slaan. Een kunstje dat ze vijf maanden later probleemloos herhaalt in een parodie waarin ze helemaal zichzelf is.

Een eenzame avond doorbrengen met een perfect lief, dat was het uitgangspunt van de website The Chive bij het maken van een gloednieuw filmpje. In de rol van perfect lief werd voor Jenneke gekozen. Haar bekende opwarming op het WK werd op YouTube door 20 miljoen mensen bekeken en het leverde haar een knappe tiende plaats op in de hitlijst van "Meest begeerlijke vrouwen" van de website Ask Men.

De 19-jarige deerne duikt in het filmpje op als onderdeel van een droom van Mac Faulkner, die als "Forever Alone" door het leven gaat omdat hij geen vriendin kan vinden. Eenmaal hij in dromenland vertoeft, krijgt hij het gezelschap van Jenneke en zij doet datgene wat haar op YouTube zo populair maakte.

Ontbijten, tandenpoetsen, computerspelletjes spelen, op geen enkel moment verliest de 19-jarige hordeloopster haar sensualiteit uit het oog. Voor Mac Faulkner was het ongetwijfeld de mooiste droom van 2012.

John Resig, de producent van het filmpje, hoopt in totaal 10 miljoen views te halen op YouTube. Dat aantal ligt perfect binnen handbereik, want na amper vijf dagen werd al de helft van dat streefcijfer gehaald. Maar waarom weet ook dit filmpje met Jenneke in de hoofdrol het internet te veroveren? "Volgens mij is dat omdat Jenneke in het echte leven net zo sympathiek is als je hoopt dat ze is", zegt Resig aan News.com.

De producent denkt met veel plezier terug aan de opnames. "Ik weet nog goed hoe alle hoofden op de set naar haar draaiden toen ze binnenkwam. Toen heb ik mijn kaak opgeraapt en zijn we beginnen filmen", lacht Resig.

lees ook