Uytterhoeven op Vier met improvisatieprogramma

SBS Belgium heeft de voorjaarsprogramma's van Vier en Vijf voorgesteld. Mark Uytterhoeven zal in 2013 het improvisatieprogramma "Spelen met uw leven" presenteren. "De kruitfabriek" wordt voortaan in de late avond uitgezonden.

Vier zal in 2013 in totaal zeven nieuwe programma's op antenne brengen, onder meer de fictieserie "Met man en macht" van Tom Lenaerts en Tom Van Dyck op maandag en de nieuwe quiz "De slimste gemeente", waarin Michiel Devlieger op zoek gaat het beste quizduo van Vlaanderen.

"De slimste gemeente" zal tien weken lang elke dag de plaats van "De kruitfabriek" innemen in de late avond. Steven Van Herreweghe wordt in de vooravond het gezicht van het dagelijkse spelprogramma "Rasters" en op dinsdag is er het reisprogramma "Is 't nog ver" met Otto-Jan Ham, Elise Crombez en Jelle De Beule.

Vijf plant onder meer nieuwe afleveringen van de populaire realityserie "Astrid in wonderland" en een nieuw lifestyleprogramma "Shoot!".